hu en

PartYssimo

Mi vagyunk a PartYssimo™

A PartYssimo zenekar 2010 tavaszán alakult, mégis hosszú évek óta színpadon álló, illetve stúdióban munkálkodó, profi zenészekből verbuválódott csapatról van szó, amelyben a véletlennek köszönhetően a legideálisabb párosításban talált egymásra három, zeneileg külön-külön már igen összeszokott páros - a dob-basszusgitár ritmusszekció, a két szóló-kísérő hangszer, valamint a két ének, vagyis a két frontember -, amely elegyből egy igazi zenei ősrobbanás született. A habot a PartYssimo tortáján pedig egyértelműen három zseniális fúvósunk jelenti.

A zenekar repertoárja az igényes party- és szórakoztató zene kívánalmainak megfelelően került kialakításra, legfőképp a céges rendezvények, egyetemi/főiskolai bálok és más hasonló zenés események (a kisebb klub-buliktól egészen a nagyszínpados utcabálokig) közönségének élménydús szórakoztatása céljából. Célunk, hogy mindenkori közönségünk táncolástól sajgó lábakkal és berekedt torokkal, és egy remek buli élményével gazdagodva térjen haza koncertjeinkről.

Hírek
 • - Augusztus 12-én a siófoki Superstar Caféban folytatódik a PartYssimo klubélet: remek konyha és őrült koktélakciók a hely részéről, és persze a jobbnál-jobb PartYssimo-zenék a mi részünkről. És még születésnapunk is van, de napra pontosan :) 
  https://www.facebook.com/events/1116427575093256/

 • - Július 15-én a siófoki Superstar Caféban folytatódik a PartYssimo klubélet: remek konyha és őrült koktélakciók a hely részéről, és persze a jobbnál-jobb PartYssimo-zenék a mi részünkről.
  https://www.facebook.com/events/1728413477426113/

 • Május 13-án egy kis időre lezárjuk a Jazzy klubszezont, legközelebb a nyárutón/őszelőn találkozhattok itt velünk. Vendégünk egy Földre szállt istennő, Sári Évi lesz, akinél nehéz eldönteni, hogy a hangja, vagy ő maga a csodálatosabb.
  https://www.facebook.com/events/678885062251982/

 • Április 15-én, a PartYssimo Sztárkoktél XXIV. állomásán Juliant, az általunk is szeretve tisztelt Vegas Show Band frontemberét látjuk vendégül, és várunk szeretettel minden Shy Gys és Picasso Branch rajongót is.
  https://www.facebook.com/events/598604183628820/

 • Március 12-én egy forradalmi hangulatú Jazzy-vel várunk mindenkit, hiszen az este folyamán a PartYssimo kicsit keményebb oldalát helyezzük előtérbe, ennek megfelelő rock-funky-arc lesz aznap esti vendégünk is, akinek kiléte azonban egyelőre titok.
  https://www.facebook.com/events/963660043714962/

 • Hírek archívum...

Hirlevél feliratkozás

E-mail cím

E-mail cím megerősítése: